ORGANISCHE AFVALVERWERKING – Biogas Solutions NV

Organische neven- en reststromen die niet GMP+/FCA gecertificeerd zijn, worden eveneens door Group Op de Beeck verwerkt.
De verwerking van deze stromen van zeer uiteenlopende origine gebeurt door Biogas Solutions NV onder het motto “Your waste, our energy”.

WAT?

Niet alleen is Biogas Solutions met de verwerking van 350.000 ton verpakt en onverpakt organisch afval op jaarbasis marktleider in België, het kan zich ook moeiteloos onderscheiden van andere spelers doordat het steeds totaaloplossingen in eigen beheer biedt aan de klant. Zo kunnen we met onze eigen vrachtwagens steeds het efficiëntste transport aanbieden aan de klant op het gewenste tijdstip en locatie.

Bovendien en in tegenstelling tot vele andere spelers wordt de organische stroom die ontstaat na verwerking van de organische afvalproducten ook gebruikt in de eigen 8.6 MWh grote biogasinstallatie van Group Op de Beeck.

Kwaliteitsgarantie, traceerbaarheid en een duurzame en veilige verwerking van uw organische afvalstromen volgens de geldende wetgeving zijn dus voor ons net zo belangrijk en vanzelfsprekend als voor u als klant.
Tevens garanderen wij dat alle producten die bij ons aangeleverd worden, al dan niet onder toezicht van de douane, effectief vernietigd worden.
Indien gewenst ontvangt u van ons een officieel vernietigingsattest om dit te staven.

Bent u op zoek naar een professionele partner voor een efficiënte en duurzame verwerking van de organische neven- en reststromen van uw bedrijf?
Wil u weten welke oplossingen Biogas Solutions u kan bieden? Aarzel dan niet onze verantwoordelijke Ben Leroy te contacteren.

Zijn deze nevenstromen GMP+/FCA gecertificeerd, dan kunnen wij u eveneens oplossingen aanbieden via Agrophil.

Contact Biogas Solutions NV

Ben Leroy
GSM: 0032 474 29 14 66
Mail:

TAAL

FR

EN