SITES

Group Op de Beeck beschikt over 3 verschillende sites waar de uiteenlopende activiteiten plaats vinden.
Onderstaand vindt u een korte beschrijving van deze sites.

ADMINISTRATIEVE ZETEL IN OLEN

Naast de volledige administratie van Group Op de Beeck zijn hier eveneens Op de Beeck BVBA en de transportbedrijven van de groep (Orgacom BVBA en Henrard SA) gevestigd. Het produceren en verhandelen van de tuinbouwproducten gebeurt op deze 2 ha grote site langs het Albertkanaal.
Voorts bevindt zich hier ook het onderhouds- en servicecenter voor onze vrachtwagens en is er een 1.5 ha groot terrein voor tijdelijke stalling van vrachtwagens, containers en opleggers.

Hagelberg 8
2250 Olen
België

SITE IN PHILIPPEVILLE

Op deze 7 ha grote site vinden de activiteiten plaats die gelinkt zijn met het verhandelen van veevoeders (Agrophil SPRL).

Rue du Moulignat 1
5600 Villers-le-Gambon – Philippeville
België

SITE IN PUURS

Dit 2 ha groot terrein naast het Zeekanaal Brussel-Schelde is eigendom van BTP en laat toe zeeschepen te laden en te lossen. In eerste instantie wordt via deze terminal vooral schors aangevoerd.
Tegelijkertijd geeft deze site Group Op de Beeck ook de mogelijkheid om organische neven- of reststromen in grote bulkhoeveelheden te ontvangen en door te voeren naar de desbetreffende verwerkingsinstallaties of bepaalde eindproducten zoals organische meststoffen te transporteren naar de eindklant in het buitenland.

Nijverheidstraat 7
2870 Puurs
België

TAAL

FR

EN