WIE

Group Op de Beeck heeft een decennialange ervaring in de verwerking van diverse organische neven- en reststromen.
Zo krijgt het neven- of restproduct van uw bedrijf een tweede leven als een nieuwe, kwalitatieve grondstof voor uiteenlopende doeleinden.

 

Afhankelijk van de eigenschappen van het specifieke product, zoals origine, samenstelling en kwaliteit, gebeurt de verwerking door een andere dochteronderneming binnen Group Op de Beeck.
Door de diverse activiteiten van deze ondernemingen, gesteund door onze eigen transportfirma, en de uiteenlopende producten die enerzijds verwerkt en anderzijds geproduceerd worden, zijn deze ondernemingen perfect complementair.

Precies door deze complementariteit kunnen wij ons als Group Op de Beeck probleemloos onderscheiden als marktleider en bieden wij steeds totaaloplossingen voor u als klant.

 

Deze oplossingen zijn steeds gefundeerd op onze uitgebreide ervaring en knowhow, maar tevens blijven we voortdurend innoveren in nieuwe mogelijkheden en toepassingen.
Enkel door deze doorgedreven innovatie en dito investeringen kunnen wij u competitieve en vooral duurzame oplossingen blijven garanderen.

TAAL

FR

EN