VEEVOEDERS – Agrophil SPRL

Binnen Group Op de Beeck verwerkt Agrophil SPRL organische nevenstromen van de levensmiddelenindustrie tot veevoeders.

Het gaat hierbij onder meer om industriële en kleinschalige brouwerijen, aardappelverwerkende bedrijven, bakkerijen, bedrijven uit de suiker- en zetmeelindustrie, bio-ethanol producenten, etc. Essentiële voorwaarde hierbij is wel dat deze stromen enkel door Agrophil kunnen verwerkt worden, indien deze GMP+ of FCA gecertificeerd zijn (OVOCOM of het Overlegplatform Diervoederkolom).

Deze GMP+ of FCA standaard dient als leidraad voor de ondernemingen die actief zijn op het vlak van diervoederproductie en wordt door Agrophil strikt gevolgd.

Alle gecertificeerde stromen worden verwerkt tot enkelvoudige vochtrijke diervoeders.

Voorts heeft Agrophil ook een decennialange ervaring in het rechtstreeks verhandelen van GMP+/FCA stromen tussen producerende bedrijven en diverse eindgebruikers.

Jaarlijks verhandelt Agrophil ongeveer 250.000 ton aan diervoeders.

Heeft u bepaalde organische bulkstromen die vrijkomen bij uw productieproces en zijn deze GMP+/FCA gecertificeerd?
Laat dan zeker niet na onze verantwoordelijke, Stephan Maertens, te contacteren. Ook voor niet GMP+/FCA gecertificeerde organische reststromen kunnen wij u hoogstwaarschijnlijk een oplossing bieden via Biogas Solutions.

Bent u als landbouwer op zoek naar vochtrijke diervoeders, dan kan u een overzicht van onze producten met hun basissamenstelling en toepassingsmogelijkheden aanvragen.
Wij produceren brijvoeders volgens uw wensen en op basis van de inpasbaarheid in uw voederrantsoen.

Contact Agrophil SPRL

Stephan Maertens
GSM: 0032 486 63 54 62
Mail:

TAAL

FR

EN