TRANSPORT – Orgacom BVBA, Henrard SA & Schellens BVBA

Group Op de Beeck heeft drie transportfirma’s die het transport voor de verschillende dochterondernemingen van de groep in eigen beheer kunnen uitvoeren. Op die manier kunnen onze klanten in binnen- en buitenland steeds rekenen op de beste en efficiëntste oplossing voor hun transportvraagstuk.

Uiteraard kunnen ook klanten die enkel op zoek zijn naar een transporteur, los van de andere activiteiten van Group Op de Beeck, een beroep doen op deze transportfirma’s.

Orgacom BVBA, Henrard SA & Schellens BVBA samen hebben een vloot van  80 vrachtwagens die actief zijn in gans West-Europa.
Afhankelijk van het specifieke product en de te transporteren hoeveelheid, kan steeds één van onderstaande transporttypes aangeboden worden:

  • Opleggers of kiptrailers (55 m³) voor producten in bulk met een dichtheid die hoger is dan 600 kg/m³
  • Walking floors (90 m³) voor producten in bulk met een dichtheid die lager is dan 600 kg/m³
  • Tankwagens (34 m³) met verdringerpomp en/of compressor, vacuümwagens en ADR gekeurde wagens zowel voor vloeibare feed als non-feed producten
  • Huiftrailersvoor verpakte producten op pallets of in bioboxen
  • Afzetcontainersmet volumes van 19 tot 40 m³, met afdekzeil of vaste deksels, vloeistofdicht, etc.

Ook het verhuren en plaatsen van containers, kiptrailers, etc. op uw site voor continue opvang van bepaalde neven- en reststromen en regelmatige wissel hiervan op afroep behoort tot de mogelijkheden.

Orgacom, Henrard & Schellens beschikken uiteraard over alle nodige vergunningen om allerhande transporten te kunnen uitvoeren, zoals grensoverschrijdend transport van mest, van Cat. III afvalproducten, van GMP+/FCA producten, etc.

Tevens zorgt onze professionele dispatching ervoor dat elk transport vergezeld wordt van de juiste en wettelijk verplichte transportdocumenten zoals bijlage VII, handelsdocument, mestafzetdocumenten (MAD), kennisgevingsdocument, etc. .

Group Op de Beeck heeft eveneens een eigen onderhouds- en servicecenter, waar alle vrachtwagens door professionele mecaniciens op geregelde basis worden nagezien en onderhouden.

Zo worden de ruim 8 miljoen kilometer per jaar steeds gegarandeerd in veilige omstandigheden gereden.

Bent u op zoek naar een professionele transportfirma en bespreekt u graag welke mogelijkheden wij u kunnen bieden voor het uitvoeren van uw transport?
Neem dan vandaag nog contact op met onze verantwoordelijke Kevin Schoepen.

Contact Orgacom BVBA, Henrard SA & Schellens BVBA

Kevin Schoepen
GSM: 0032 478 44 08 48
Mail:

TAAL
FR
EN