TUINBOUWPRODUCTEN – Op de Beeck BVBA

Op de Beeck BVBA is de dochteronderneming binnen Group Op de Beeck die instaat voor de productie van en handel in allerhande bodembedekkers en bodem verbeterende middelen.
Op de Beeck BVBA is groothandelaar in deze producten en levert op vandaag enkel in bulkvorm, jaarlijks zo’n 200.000 m³.
De eindgebruikers van de tuinbouwproducten uit het gamma van Op de Beeck BVBA worden grotendeels via een netwerk van verdelers beleverd.

De belangrijkste organische bodembedekkers (i.e. schors) die Op de Beeck BVBA kan aanbieden, zijn o.a. Pin maritime, Pin sylvester en Epicia. Deze zijn in verschillende afgezeefde fracties verkrijgbaar.

Op vlak van bodem verbeterende middelen gaat het vooral om groencompost, potgrond, turf en veenmengsels, champost, molm, etc.

Op vraag kunnen uiteraard ook heel specifieke mengsels en substraten gemaakt worden voor bepaalde toepassingen zoals in de sierteelt, wijnbouw en voor boomkwekerijen.

Voorts kan Op de Beeck BVBA eveneens de nodige grondstoffen voorzien voor het vullen van bijvoorbeeld industriële biofilters (wortelhout, schors, etc.).

In 2014 is Op de Beeck BVBA een samenwerking gestart met Kalloveen BVBA en Eifel Holz AG en werd Bark Terminal Puurs of BTP opgericht.
Jaarlijks wordt op de site van BTP naast het Zeekanaal Brussel-Schelde via hoofdzakelijke zeeschepen tot 150.000 m³ ruwe schors (vooral Pin sylvester en Pin maritime) uit Zuid-Europa aangevoerd en verder verwerkt. Een aanzienlijk deel daarvan is afkomstig van de eigen site in Tocha, Portugal, waar de ruwe schors gehygiëniseerd wordt vooraleer die verscheept wordt naar Puurs.

VEEVOEDERS    null

TRANSPORT    null

Wenst u meer informatie over de verschillende producten uit ons gamma, zoals samenstelling, nutriënteninhoud, etc.?
Wil u weten via welke verdeler in uw buurt u deze producten kan aankopen?
Contacteer dan zeker onze verantwoordelijke, Paul Van Doninck, die u alle nodige info zal bezorgen.

Heeft u bepaalde stromen die in aanmerking kunnen komen voor verwerking in onze bodem verbeterende producten, zoals snoeihout, champignonmest, turf(resten), paardenmest, etc.?
Dan kan u eveneens met ons contact opnemen.

Contact Op de Beeck BVBA

Paul Van Doninck
Tel: 0032 14 50 16 02
Mail: 

TAAL

FR

EN