ORGANISCHE AFVALVERWERKING – Biogas Solutions NV

Organische neven- en reststromen die niet GMP+/FCA gecertificeerd zijn, worden eveneens door Group Op de Beeck verwerkt.
De verwerking van deze stromen van zeer uiteenlopende origine gebeurt door Biogas Solutions NV onder het motto “Your waste, our energy”.

OLIERECUPERATIE

Group op de Beeck verwerkt en verhandelt al decennialang diverse nevenstromen van verschillende Europese biodieselproducenten voor anaerobe vergisting. Het gaat hierbij uitsluitend om plantaardige oliën en vetten.

Recentelijk heeft Biogas Solutions eveneens een proces ontwikkeld voor de opwaardering van deze plantaardige oliën voor andere toepassingen. Deze toepassingen zijn louter technisch.

Op de site in Kallo werd eveneens geïnvesteerd in een nieuwe installatie die dit proces efficiënt kan uitvoeren, gebruik makend van de groene warmte die geproduceerd wordt in onze vergistingsinstallatie.
Op die manier kan Group Op de Beeck de kringloop verder sluiten.

Bent u op zoek naar een professionele partner voor een efficiënte en duurzame verwerking van de organische neven- en reststromen van uw bedrijf?
Wil u weten welke oplossingen Biogas Solutions u kan bieden? Aarzel dan niet onze verantwoordelijke Ben Leroy te contacteren.

Zijn deze nevenstromen GMP+/FCA gecertificeerd, dan kunnen wij u eveneens oplossingen aanbieden via Agrophil.

Contact Biogas Solutions NV

Ben Leroy
GSM: 0032 474 29 14 66
Mail:

TAAL

FR

EN