GROUP OP DE BEECK – Materials & Treatment

Ons familiebedrijf specialiseert zich al decennialang in de valorisatie van allerhande organische neven- en reststromen en is hierin marktleider in België en West-Europa.
Jaarlijks bieden wij voor ca. 500.000 ton industriële organische reststromen alternatieve verwerkingsoplossingen, steeds gebaseerd op uitgebreide ervaring en knowhow en gesteund door voortdurende innovatie.
De nadruk bij deze verwerking ligt op het circulaire hergebruik van de diverse essentiële bouwstenen van deze stromen, i.e. water, koolstof en nutriënten, samen met de productie van hernieuwbare energie voor ca. 23.000 Vlaamse gezinnen.

Om verder te kunnen blijven innoveren en groeien is Group Op de Beeck Materials & Treatment momenteel op zoek naar een:

VACATURE: Sales back office medewerker (m/v/x)

Als sales back office medewerker ben je de essentiële spil tussen de diverse klanten enerzijds en de sales en administratieve teams van Group Op de Beeck Materials & Treatment anderzijds. Het gaat daarbij onder meer om het registreren van opdrachten, operationele contacten met klanten, het afstemmen en inplannen van logistieke trajecten en je fungeert tevens als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot administratieve operationele opvolging.

Je werkplek is hoofdzakelijk onze verwerkingssite in Kallo (haven van Antwerpen).

JOBOMSCHRIJVING / PROFIEL / AANBOD

Jobomschrijving:
– Na een inloopperiode waarin je een doorgedreven interne opleiding geniet, leer je alle noodzakelijke administratieve vaardigheden aan.
– Je staat in voor een deel algemene administratie en ondersteunt het administratieve team waar nodig, steeds in functie van de klant.
– Je zorgt voor een vlotte communicatie tussen de klant en de sales en eventueel operations.
– Je maakt op verzoek van de sales offertes op voor diverse klanten en volgt de gemaakte afspraken op van begin tot einde: aanlevering, verwerking, opmaak attesten tot aan de facturatie.
– Je hebt op regelmatige basis overleg met het salesteam binnen Group Op de Beeck Materials & Treatment over de voortgang van diverse cont(r)acten en projecten.
– Je bewaakt in samenspraak met de sales manager de tariefstelling en tariefontwikkeling en houdt daarbij rekening met de operationele mogelijkheden van de verwerkingsinstallatie.
– Je maakt de juiste afweging tussen klantenwensen enerzijds en de belangen en mogelijkheden van Group Op de Beeck Materials & Treatment anderzijds. Een goede kennis van de verwerkingsmogelijkheden, nieuwste ontwikkelingen, sales procedures, etc. is daarbij essentieel.
– Je treedt op als belangrijk tussenpersoon betreffende planning, acceptatievoorwaarden, speciale voorzorgen, alternatieven, etc.
– Je koppelt bij niet–conformiteiten terug naar de klant.
– Je volgt de noden en ontwikkelingen op vlak van ICT op, zowel in functie van de klant als die van de administratie.

Profiel:
– Je bent een echte all-rounder, die zin heeft om deel uit te maken van een flexibel en energiek team en dat in de context van een familiebedrijf met zeer korte communicatielijnen.
– Je beschikt minimum over een bachelorsdiploma en/of de nodige ervaring en interesse in de milieu– en afvalverwerkingssector.
– Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
– Je bent een teamplayer die analytisch is, nauwkeurig en gestructureerd werkt en waar nodig zelf initiatief neemt.
– Je bent in staat zelfstandig en flexibel te werken en je hebt een neus voor opportuniteiten.
– Je bent klantgericht en service minded.
– Chemische kennis, inzicht en of ervaring in verwerking van organisch afval is een pluspunt.
– Je spreekt vloeiend Nederlands en je hebt een goede basiskennis van het Frans en Engels.
– Je hebt een zeer goede kennis van MS Office.
-Kennis van Navision is een pluspunt.

Aanbod:
– Tewerkstelling bij een sterk groeiende en innovatieve organisatie met een open en vlakke bedrijfscultuur.
– Concurrentiële verloning, aangevuld met diverse extralegale voordelen.
– Groei- en opleidingsmogelijkheden.
-Abonnement voor de Liefkenshoektunnel kan worden voorzien.

Interesse in deze uitdagende vacature?
Mail je motivatiebrief met cv naar